Velmi podstatný závěrečný proces u výroby rumů, kdy dochází k doladění všech zásadních faktoru výsledného rumu. Rodinný výrobce Oliver & Oliver z Dominikánské republiky nechává své vyzrálé rumy oddýchat po dobu miniálně 3 týdny. U čistých a nevyzrálých rumů Toucan z Francouzské Guyany je pro dokonalý výsledek zapotřebí oddýchání až 6 měsíců.
Na tomto webe používa RUMAKO s.r.o. súbory cookies, vďaka ktorým web správne funguje a pomáha vyhodnocovať návštevnosť alebo vám prispôsobiť reklamu na mieru a tým aj lepšie odporučiť vybrané kúsky.
Jednotlivými tlačidlami môžete nastaviť svoje voľby so spracovaním cookies. Všetky voliteľné cookies môžete aj odmietnuť, čím zároveň potvrdzujete, že ste mali už 18 rokov.Viac informácií nájdete v našich Podmienkach ochrany osobných údajov.